Professionele gevelbepleistering voor particulier en bedrijf

Dankzij enkele eenvoudige ingrepen kunt u uw muur, pand, woning of bedrijf in een nieuw fris jasje steken. Daarmee verhoogt u bovendien de isolatiecapaciteit en kunt u meteen besparen op energiekosten. Kies voor professionele gevelbepleistering te Nazareth van deze professional.

Crepi met isolatie

Naast dakwerken kunnen particulieren en bedrijven hier ook terecht voor de gepaste aanpak voor een nieuwe bepleistering van een pand of woning. De materialen die daarbij gebruikt worden - crepi - om de gevel te bepleisteren zorgen voor een fris jasje en worden steeds gecombineerd met een isolatielaag. Het resultaat is niet alleen een waterdichte gevel die vuil- en waterafstotend is, de muur is conform geïsoleerd en doet de energiekosten meteen dalen.

Vele kleuren & elke bouwstijl

Met een gevelbepleistering te Nazareth van Dakwerken Varewyck kunt u bovendien kiezen uit een ruim pallet aan kleuren. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden waardoor u verzekerd bent dat het eindresultaat naadloos aansluit bij de bouwstijl van uw woning of pand. Nog extra vragen? Neem contact op met de aannemer.