Uw partner voor allerhande dakwerken

Bij een renovatieproject of de opstart van een nieuwbouw doet u er goed aan om een licht op te steken en een prijs aan te vragen bij Varewyck voor uw dakwerken te Nazareth of omstreken. Hier verkrijgt u een professionele aanpak en elk project wordt in één keer afgewerkt. Wij doen echter geen daktimmerwerken.

Hellende & platte daken

Zo kunt u rekenen op Dakwerken Varewyck voor een hellend dak volgens uw stijl. Oud en modern, zowel voor nieuwbouw als voor een renovatie. Daken hebben geen geheim voor deze vakman en kunnen met alle materialen gelegd worden, voornamelijk met pannen en leien. Varewyck is eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken op bestaande woningen - in bijvoorbeeld een renovatie - en op nieuwbouwwoningen. Voor platte daken wordt voornamelijk gewerkt met roofing.

Dakherstellingen

U kunt ook een beroep doen op deze vakman indien u met schade zit aan een bestaand dak dat voorts nog in goede gezondheid verkeerd. Kleine en grote dakherstellingen worden grondig aangepakt na een overleg zodat u zeker bent van de juiste aanpak. Contacteer de aannemer vandaag nog voor dakwerken te Nazareth voor een afspraak of vrijblijvende offerte.